Riool verstopt Nieuwegein

Een riolering verstopping in Nieuwegein lossen wij graag voor u op!

Als u weet hoe uw riool verstopt is geraakt, dan kunt u dit melden aan onze rioolvakman. Hij weet precies wat hij aan uw verstopping kan doen! Nog geen afspraak geregeld? Bel ons dan snel. Onze expert bedient elk huishouden of bedrijf met een verstopt riool in Nieuwegein of omgeving. Snelle en professionele hulp verzekerd!

Waardoor kan een riool verstopt raken?

Een verstopping bestaat uit een ophoping van resten, maar het kan ook een voorwerp zijn dat de afvoer blokkeert. Onze vakmannen lossen iedere dag verstoppingen op die veroorzaakt zijn door:

 • olie en vet
 • etensresten
 • zeepresten
 • haren
 • speelgoed
 • verfresten
 • toiletpapier
 • vochtige doekjes
 • tampons of maandverband
 • speelgoed (van kinderen of huisdieren)

Riolering verstopt, maar hoe lost de vakman dit op?

Zelf aan de slag gaan met een plopper kan averechts werken. Door het ploppen kan een verstopping nog dieper in de riolering belanden. Zo diep zelfs, dat hak- en breekwerkzaamheden dan niet uitgesloten zijn. Dit wilt u uiteraard voorkomen! Onze vakman neemt het stokje (of beter: de plopper) dan graag van u over en wel als volgt:

1. Verstopt riool oplossen met verenmachine
Op de veer van de verenmachine zit een speciale boorkop. Deze doorboort het vuil en de kettingen op de boorkop slaan het vuil uit de leiding. Uw leiding wordt op een veilige en efficiënte manier schoon gefreesd.

2. Verstopt riool oplossen met hogedrukreiniger
Op de slang van de hogedrukreiniger zit een spuitkop. Deze trekt zichzelf al spuitend door de verstopte leiding. Door de hoge waterdruk komt het vuil los. Het spoelt dan weg met het water.

Riool verstopt: hoe hoog zijn de kosten?

Hoe lichter de verstopping, hoe sneller deze kan worden verwijderd. Dat scheelt natuurlijk in tijd en middelen en dus ook in de kosten. Is de verstopping zeer hardnekkig en/of wordt deze veroorzaakt door een gebroken of verzakte leiding, dan is meer tijd en werk nodig om dit op te lossen. Onze specialist moet daarom per situatie het volgende afwegen:

 1. Waardoor wordt de blokkade veroorzaakt?
 2. Waar zit de blokkade precies? Hoe hardnekkig is deze eigenlijk?
 3. Moet het riool verder onderzocht worden op gebreken?
 4. Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden opgelost?
 5. Hoeveel uren zijn nodig om het probleem van A tot Z op te lossen?
De hoogte van de kosten zijn lastig te bepalen als de specialist de situatie nog niet zelf heeft onderzocht. Dit neemt niet weg dat u ons altijd mag bellen voor een prijsopgave. Zo krijgt u zelf alvast een idee van de kosten. U kunt aansluitend meteen een afspraak maken als u dat wenst.

Riolering verstopt in Nieuwegein? Dan helpen wij u graag!

Niets is zo vervelend als een verstopte riolering. Koken, wassen en afwassen zijn niet meer mogelijk of uw hele gezin kan niet naar de wc. Onze specialist uit Nieuwegein is er zo. U hoeft hem alleen maar te bellen voor een afspraak en hij stapt in de auto. Nu bellen = binnen 24 uur een oplossing!

Riool verstopt Nieuwegein?

Wij staan 24/7 voor u klaar!