Riool ontstoppen Nieuwegein

Een rioolontstopping in Nieuwegein doen wij graag voor u!

Riool ontstoppen in Nieuwegein hard nodig? Uw riool is erg nuttig: het voert vuil water en afvalresten af voor verwerking. Uw woning of bedrijf blijft schoon en u loopt geen nare ziektes op. Maar wat als uw riolering gaat haperen door een blokkade? U moet er niet aan denken dat u dagenlang met een verstopt sanitair zit! Het riool ontstoppen is de enige oplossing en die vindt u via onze expert.

Vakkundige rioolontstopping Nieuwegein? Alleen maar voordelen!

U kunt kiezen: gaat u zelf aan de slag met een plopper of schakelt u direct een rioolvakman in? Kiest u voor het laatste, dan geniet u van de volgende voordelen:

 • U krijgt hulp van een lokale expert.
 • U krijgt een eerlijke prijs voor vakkundig werk.
 • U kunt onze expert dag en nacht inschakelen.
 • Onze expert werkt alleen met professioneel gereedschap.
 • Onze ontstoppingsmethodes zijn niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk.
 • U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvende adviezen.
 • U bespaart tijd op het zelf ontstoppen. Bovendien hoeft u geen geld uit te geven aan middelen waarvan u niet zeker weet of ze werken.

Tip voor een schoon riool

Hoe schoner uw riolering, hoe minder kans op geblokkeerde afvoeren. Dit klinkt misschien wat vreemd, omdat uw riool al niet de schoonste plek is. Wat wij hier eigenlijk mee bedoelen, is dat er geen onbestemd afval in uw riolering terecht mag komen, zoals:

 • vetresten
 • medicijnen
 • verfresten
Vooral vetresten veroorzaken zeer hardnekkige verstoppingen. Chemische resten, zoals medicijnen of verf, kunnen uw leidingen sneller doen slijten en ze verstoren de waterzuivering. Onze tip? Voorkom dat al dit soort resten in uw riolering belanden! Niet alleen om verstoppingen te beperken, maar ook om schade aan uw riool te voorkomen. U wilt immers geen extra kosten aan reparatiewerkzaamheden kwijt zijn.

Kosten riool ontstoppen Nieuwegein

Kosten riool ontstoppen? Het ontstoppen kan verschillende werkzaamheden met zich meebrengen. Niet alle opdrachten kunnen ook in een uur worden uitgevoerd. Onze expert moet dus telkens per geval bepalen hoeveel de ingreep kost. Onderstaande vragen zijn dan van belang:

 1. Waardoor wordt de blokkade in het riool veroorzaakt?
 2. Waar zit de blokkade precies?
 3. Hoe diep zit de blokkade?
 4. Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk?
 5. Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
 6. Zijn er ook reparaties nodig en zo ja, welke materialen moet de specialist dan gebruiken?
 7. Hoeveel uren zal de ingreep in beslag nemen?
U wilt toch alvast een kostenraming? Als u ons belt voor een afspraak, kunt u onze rioolspecialist vragen naar een schatting. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan als de definitieve prijs wordt opgemaakt. Probeer uw probleem wel zo goed mogelijk te omschrijven, want het is belangrijk dat uw expert een helder beeld krijgt van de situatie.

Riolering ontstoppen in Nieuwegein: daar zijn wij voor!

Bel ons voor een rioolontstopping in Nieuwegein. Wij zorgen er dan voor dat er zo spoedig mogelijk een riooldeskundige voor uw deur staat. Zo verzekert u zich van professioneel werk voor een eerlijke prijs. Heeft uw opdracht spoed? Wilt u ook in het weekend geholpen worden? Dit is allemaal geen probleem: wij zijn dag en nacht actief!

Riool ontstoppen Nieuwegein?

Wij staan 24/7 voor u klaar!