Wc ontstoppen Nieuwegein

 • Zelf uw wc ontstoppen duurt al uren?
 • Vindt u maar geen geschikte rioolvakman?
 • Wilt u vandaag alweer gebruik kunnen maken van uw wc?
Maak meteen een afspraak met onze rioolvakman! Hij ontstopt iedere dag wc’s bij vele woningen, bedrijven en instellingen in Nieuwegein. Het maakt daarbij niet uit wat de verstopping precies veroorzaakt: onze specialist heeft voor alle kleine én grote rioolproblemen een gepaste oplossing. Hoe hij te werk gaat? Dat leggen we u hier graag uit.

Vakkundige wc ontstopping: zo doen wij dat!

U verwacht bezoek van uw schoonouders of uw medewerkers zijn hard aan het werk met de productie in uw bedrijf. Krijgt u dan onverwachts last van een blokkade in uw wc? Dit kan ieders dag verpesten! Gelukkig weet onze rioolvakman precies hoe een wc ontstopt moet worden.

 1. Hij komt langs, met al het nodige gereedschap in zijn auto.
 2. Hij bepaalt welk gereedschap nodig is om uw wc te ontstoppen.
 3. Mogelijk moet uw wc eerst gedemonteerd worden.
 4. De expert verwijdert de blokkade met een frees, een hogedrukapparaat of met een ontstoppingsveer. Dit is afhankelijk van de aard en de ernst van de blokkade.
 5. Optioneel: de expert kan een inspectie uitvoeren als hij een ernstiger rioolprobleem vermoedt. Dit bespreekt hij vooraf met u.
 6. Na verwijdering van de blokkade kunt u met PIN betalen.
 7. Heeft u nog vragen over de ingreep of over het onderhoud van uw wc? Dan mag u ons nummer altijd intoetsen voor advies.

Kosten wc ontstoppen Nieuwegein

Het is nu niet te zeggen hoeveel de ingreep u gaat kosten. We weten immers nog niet hoe ernstig uw probleem is. Natuurlijk mag u ons wel bellen voor een kostenraming. Maar omdat onze specialist uw situatie nog niet met eigen ogen bekeken heeft, vragen wij u om uw probleem zo helder mogelijk te omschrijven. Maakt uw wc rare geluiden? Spoelt het niet of amper door? Weet u toevallig al wat de wc zou kunnen blokkeren? Op basis van uw beschrijving kan onze specialist mogelijk al een prijs opgeven.

Voorkom nieuwe blokkades in uw wc

Onze experts bieden onze klanten regelmatig vrijblijvend advies. Zo maakt u vast uw wc regelmatig schoon, maar u kunt nog meer doen om nieuwe verstoppingen te voorkomen:

 • Beperk het gebruik van wc-papier.
 • Vermijd het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen.
 • Werp niets in uw wc wat kan uitzetten en absorberen. Denk hierbij aan tampons, maandverband of luiers.

Belt u voor een wc ontstopping? Wij staan klaar.

U kunt geen dagen met een geblokkeerde wc leven. Daarom staat er dag en nacht een specialist in Nieuwegein voor u klaar. Bel ons en maak een afspraak. U zult vanzelf merken dat u voor een snelle en professionele oplossing beter bij ons kunt zijn dan bij de concurrent!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!